Attend an Upcoming FREE VectorVest Webcast
Webcast Topic:
Aan de Slag met VectorVest! (deel 3)
When:
6 april 2024
12.00 u
In de webcast “Aan de Slag met VectorVest” leert u door het programma te navigeren. In deze webcast (deel III) overlopen we de tabs “Unisearch, Backtester en Portfolio”.

In de Tab “Unisearch” zitten meer dan 200 voorgeprogrammeerde searches, zowel long als short. Ik leer u ook hoe u zelf uw searches aanmaakt. Ik laat u ook zien wat de Protrader juist inhoudt en u ziet hoe u zelf kan ontdekken wat soort fundamentele belegger u bent.

In de tab “Backtester” gaan we een strategie backtesten. Ik overloop met u alle schermen: hoe de search kiezen, voor welke stop loss opteren, …

De tab “Portfolio” kan u gebruiken voor uw eigen portefeuille aan te maken.Ik laat u zien hoe u wordt verwittigd als een aandeel door de stop loss gaat. Ook kan u een strategie, die u net gebacktest heeft, converteren naar een portefeuille.

Deze webcast vindt plaats op zaterdag 6 april om 12.00 u.
Als (relatief) nieuwe abonnee bent u automatisch geregistreerd voor deze webcasts. 24 uur voor de webcast start, ontvangt u de link van de webcast.
Als u de webcast niet live kan bijwonen, ontvangt u achteraf de link en kan u de webcast bekijken op een tijdstip dat wél voor u past.