Attend an Upcoming FREE VectorVest Webcast
Webcast Topic:
Aan de Slag met VectorVest! (deel 1)
When:
6 april 2024
9.00 u
In de Nederlandstalige webcast “Aan de Slag met VectorVest” leert u door het programma te navigeren.

Deel I vindt plaats op zaterdag 6 april om 9.00 u. We bespreken dan de volgende tabs: Training, Home en Viewers.

Wist u dat u voor iedere database apart moet inloggen, maw 1 x inloggen voor VectorVest USA , 1 x inloggen voor VectorVest Europa, … U kan in 5 databases tegelijk werken, maar u dient telkens apart in te loggen.

Wist u dat u in de tab “Training” de Nederlandstalige versie van de snelstartcursus en het “Groene Boekje” kan downloaden?

De tab “Home” bevat heel veel informatie over de huidige situatie op de financiële markten. Wat betekent onze Buy To Sell Ratio? Welke voorwaarden moeten vervuld worden opdat we een UP of DOWN signaal krijgen voor de markten? En hoe moet u deze UP en DOWN signalen interpreteren?

De tab “Viewers” is the place to be als u aandelen wilt selecteren. Ik leg u al onze indicatoren uit: hoe analyseert VectorVest aandelen? Maar ook: wat is het verschil tussen een industrie en een sector? Hoeveel ETF’s zitten er in de database? Hoe krijgt u met 1 muisklik:

  • Alle Chinese / Duitse aandelen op uw scherm?
  • Alle aandelen die al 25+ opeenvolgende jaren hun dividend verhogen
  • Alle aandelen die een nieuwe 52 week high neerzetten, etc

Dit alles en nog veel meer ontdekt u in deze Nederlandstalige webcast. We bieden ook nog een aantal extra kortingen aan.

Als (relatief) nieuwe abonnee bent u automatisch geregistreerd voor deze webcasts. 24 uur voor de webcast start, ontvangt u de link van de webcast.
Als u de webcast niet live kan bijwonen, ontvangt u achteraf de link en kan u de webcast bekijken op een tijdstip dat wél voor u past.