Attend an Upcoming FREE VectorVest Webcast
Webcast Topic:
Aan de Slag met VectorVest! (deel 2)
When:
17 april 2021
11.00 u
Bent U een nieuwe VectorVest abonnee of heeft u momenteel een proefabonnement?
In de webcast “Aan de Slag met VectorVest” leert u door het programma te navigeren. In deze Nederlandstalige webcast (deel II) overlopen we de tabs “Graphs, Training, Timing en Views”.

Ontdek de talrijke mogelijkheden in de tab “Graphs”: o.a. hoe maak je uw eigen layout aan en hoe bewaar je deze? Hoe krijg je Moving Averages, support en resistance op uw grafiek? Hoe kan je zelf lijnen trekken op een grafiek?
De Tab “Training” bevat gigantisch veel nuttige informatie voor als u met een vraag zit: ik overloop met u de belangrijkste zaken.
Wist u dat er in de tab “Timing” een PDF zit met daarin alle instellingen van de 5 Amerikaanse modelportfolio’s?
De tab “Views” is voor velen onbekend terrein. Onterecht. U vindt hier o.a. de 5 strategieën die afgelopen dag / afgelopen week het best hebben gepresteerd. U vindt hier waarom VectorVest vindt dat we in een bull of bear market scenario zitten, en zoveel meer.
Verder maakt u ook kennis met de Engelstalige én Nederlandstalige Universiteit.

Deze webcast vindt plaats op zaterdag 17 april om 11.00 u ’s morgens.
Als (relatief) nieuwe abonnee bent u automatisch geregistreerd voor deze webcasts. 24 uur voor de webcast start, ontvangt u de link van de webcast.
Als u de webcast niet live kan bijwonen, ontvangt u achteraf de link en kan u de webcast bekijken op een tijdstip dat wél voor u past.